Ajatuksia
Jätä kommentti

Vuoden 2017 hitit ja hudit

Vuoden viimeisessä postauksessa summasin koko vuoden yhteen, mutta nyt olisi aika tarkastella mennyttä vuotta vielä bloginkin kannalta. Mitkä olivat vuoden 2017 luetuimmat postaukset, mitkä aiheet eivät kiinnostaneet sitten yhtään ja mitkä kuvat olivat Instagramin suosituimmat?

Blogialustan vaihto vaikutti luonnollisesti lukijoiden määrään, joten valkkasin 2 luetuinta ja vähiten luettua postausta sekä Lilyn että WordPressin puolelta.

Vuoden 2017 vähiten luetuimmat postaukset:

 • Se kerta kun innostuin arcadepeleistä – Jaa, että ei kiinnosta hollantilaiset pelihallit vai? 😀 Kävimme Matiaksen synttäreiden kunniaksi Amsterdamissa pelaamassa arcadepelejä ja se oli aivan mielettömän hauskaa, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla joskus!
 • Matkavinkki: Micropia museo – No okei, ymmärrän, että punkkien, homeen ja bakteerien tutkaileminen mikroskoopin läpi ei kuulosta kovin jännältä, mutta tuo oli oikeasti tosi siisti paikka! Museo löytyy Amsterdamista.
 • Spaghetti ai frutti di mare – Äyriäispasta – Myönnettäköön, ei tätä varmaan itsellänikään tule Suomessa pahemmin tehtyä. Mutta jos matkustatte maahan, josta saa tuoreita simpukoita, suosittelen reseptiä ehdottomasti!
 • Italian Grand Canyon: Orridi di Uriezzo –  Aivan Pohjois-Italiassa sijaitseva kanjoni ei ole ehkä ihan suosituin matkakohde Italiassa, mutta omasta mielestäni tämä oli yksi siisteimmistä paikoista missä olen ikinä käynyt!

Vuoden 2017 luetuimmat:

 

Instagram TOP 9 ja tarinat kuvien takana.

 1. Huimat 220 tykkäystä saanut kuva on otettu ihanassa Chiavennan kaupungissa. Samalla reissulla kävimme katsomassa upeaa tuplavesiputousta, joka oli vain muutaman kilometrin päässä. En tiedä miksi, mutta minulle tulee tästä kuvasta mieleen jotkut 1600-luvun kaupungit linnoineen ja vallihautoineen (tai vaihtoehtoisesti Game of Thrones 😀 ). Olisi mahtavaa nähdä kaupungin läpi virtaava joki tulva-aikana, nyt vettä ei tosiaan ollut kuin muutama sentti. Linkki postaukseen tässä.
 2. Oli upeaa huomata, että kakkossijalle ylti kuva Oulusta. Kuva on poikaystäväni nappaama ja se on otettu entisessä asuinpaikassamme Toppilansaaressa. Lisää kuvia Oulusta täällä.
 3. Piti ihan tarkistaa, että missä tämä kuva olikaan otettu, kuva on napattu Gardan kaupungissa. Nuo italialaiset kujat on vaan niin ❤
 4. Upea Porta Sempione Milanossa, satuimme paikkaan hyvään aikaan, sillä yleensä portin edessä on vähintään muutamia turisteja poseeraamassa kuvia varten. Ja edelleen olen sitä mieltä, että Milanossa parasta oli kissat ja kilpikonnat!
 5. Ensimmäinen kertamme Sveitsin puolella ja koko reissu oli yhtä mielen ilotulitusta. Toinen toistaan upeampia nähtävyyksiä ja yksi niistä oli tämä upea Valle Verzasca. Muistan vieläkin, kuinka ihanan lämpimiä ja sileitä nuo kalliot olivat ❤
 6. Verona yöaikaan, kuva on napattu lempipaikassani Castel San Pietron näköalatasanteella. Tämä oli ensimmäinen yrityksemme ottaa yökuvia ja tämä kuva on yksi niistä vähiten tärähtäneistä. Tuon jälkeen lähdettiinkin jalustakaupoille.
 7. Tämä on yksi lempparikuvistani, eikä varmaan tarvitse selitellä miksi. Kuva on otettu Monte Chiusarellan huipulla, en edes muista kauanko meillä meni aikaa kiivetä sinne, mutta oli se sen arvoista.
 8. Pääsihän se rakas Maunokin listoille, noin intensiivinen katse saadaan aikaiseksi kun pidetään toisessa kädessä herkkua 😀
 9. Lempipaikkani Varesessa: Sacro Monte di Varese. Vuorelta on upeat näkymät oikeastaan joka suuntaan, siellä on varmaan kymmenen upeaa kappelia ja lisäksi jännittävä hylätty hotelli!

Mitäköhän kaikkea siistiä tämä vuosi tuo tullessaan?

This entry was posted in: Ajatuksia
Tagged with:

Kirjoittanut

Adventurer, food enthusiast, nature lover, sister and proud owner of a cat and a dog.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s