Ajatuksia
Comments 2

3.1.2018

Vuoden 2018 ensimmäisen postauksen pitäisi olla jotenkin erityinen. Sen pitäisi osoittaa suuntaus koko vuodelle ja siinä pitäisi kiteentyä kaiken sen, mitä tältä vuodelta odotan.

Mistä sitten aloittaisin?

Aloitetaan vuoden kolmesta ensimmäisestä päivästä.

Nämä päivät ovat olleet hyviä. Eivät mitenkään erityisiä, mutta hyviä siitä huolimatta. Sellaisia, joita toivon jokaisen arkipäivän tänä vuonna olevankin. Täynnä uusia asioita, hyviä tekoja, onnellisuuden tuntua ja vain sitä hyvää, onnellista arkea. Niin, ja vähän seikkailujakin.

Vuoden ensimmäisenä päivänä testasimme uutta ruokapaikkaa. Eilen kävimme lahjoittamassa koiran- ja kissanruokaa SEY:lle. Samalla reissulla eksyimme väärään linja-autoon ja seikkailimme hetken aikaa Jyväskylän lähiöissä. Aloitin myös uuden harrastuksen: kirjaan ajatuksiani päivittäin pieneen kovakantiseen kirjaan. Se ei ole päiväkirja, vaan jotain muuta. Se on minun oma kirjani. Olen nyt ollut myös jo kaksi päivää terveellisemmällä ruokavaliolla. En voi vielä sanoa, että terveellisellä, koska esimerkiksi tänään söin päivälliseksi makaronia juustolla ja jälkkäriksi jäätelöä. Mutta terveellisemmällä. Ja se on alku.

DSC_0245

Mietiskelin tänään lenkillä kaikkea sitä, mistä olen kiitollinen. Ajatus lähti siitä, kun olin jälleen kerran raskaan työpäivän jälkeen napannut ensimmäisenä koiran mukaan ja lähtenyt kävelylle. Ajattelin, kuinka joka ikinen kerta lenkillä työasiat lakkaavat jossakin vaiheessa pyörimästä päässä ja ajatukset täyttää ilo ulkoilmasta, luonnon kauneudesta ja vain siitä parhaasta ystävästäni, joka kieriskelee maassa ja saa rallikohtauksia lumihangessa.

Ajattelin kiitollisena poikaystävääni, joka on kääntänyt koko elämänsä päälaelleen vain, jotta minä saisin seurata unelmiani.

Ajattelin kiitollisena perhettäni, kuinka kaikilla tuntuu menevän nyt hyvin ja kuinka voin luottaa siihen, että olipa minulla mikä tahansa, saan aina apua ja tukea heiltä.

Ja ajattelin kiitollisena ystäviäni, joita tapaan harmillisen harvoin, mutta joiden kanssa erossa vietetyllä ajalla ei ole mitään merkitystä.

On niin paljon asioita, joista olla kiitollinen. Ja vuosi on hyvä aloittaa miettimällä niitä.

This entry was posted in: Ajatuksia
Tagged with: ,

Kirjoittanut

Adventurer, food enthusiast, nature lover, sister and proud owner of a cat and a dog.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s