Oma elämä
Comments 2

Viikon puhelinräpsyt

En oo käyttäny järkkäriä nyt pariin viikkoon, joten tässäpä muutamia puhelimella napsittuja kuvia tältä viikolta.

 

kollaasi4

1. Ollaan Varjon kanssa katsottu jo 11 jaksoa Greyn anatomiaa tänä viikonloppuna ja nyt on tosiaan vasta sunnuntaiaamu. Lähti vähän käsistä…

2. ja 3. Varjon toinen persoona Raivo.

4. Arkiaamujen rutiineihin kuuluu, että Varjo hengailee mun olkapäillä sillä aikaa kun meikkaan ❤ Että jos joskus ihmettelette miksi meikkipohja ei oo ihan tasainen tai ripsaria on vaan suunnilleen kolmessa ripsessä, niin se johtuu tästä 😀

 

kollaasi3

1 – 4. Kävin alkuviikosta työreissulla Vantaalla ja kävelin valehtelematta varmaan tunnin hirveässä räntä/lumi/vesisateessa, koska en meinannut löytää kävelyreittiä lentoasemalta hotellille. Ja taksiahan en voinut tilata, koska Google Mapsin mukaan autolla matkaan olisi kulunut vain 3 minuuttia. Kun pääsin hotellille, mun sukat oli niin märät, että pystyin puristamaan niistä vettä 😀 Mutta muuten reissu sujui vallan mainiosti ja hotellin aamupala oli jälleen kerran loistava!

 

kollaasi5

1 – 3. Tällä viikolla uskaltauduttiin ensimmäistä kertaa lenkille tuonne sillan toiselle puolelle ja siellähän oliki ihan huiput lenkkireitit!

4. Ollaan oltu Maunon kanssa niin mielissään tästä lumesta! Herra jää vähän väliä kierimään maahan ja sitte se on saanu joka lenkin jälkeen semmosen hulluuskohtauksen, että se vaan rallittaa lumikasoja pitkin 😀 Jospa tämä lumi pysyisi nyt kevääseen asti!

 

kollaasi2

1. Matias on ollut nyt loppuviikon Oulussa ja mää oon tehnyt täällä kotona kaikkia semmosia ruokia, mitä ei normaalisti syödä. Pinaattikeitto on ehdottomasti yks mun lempiruoista.

2. En yleensä pidä tuota kuvassa näkyvää harmaata takkia, mutta nyt olin laittanu vahingossa yhtä aikaa pesuun kaikki mun housut (eli ne kaikki kolme), ja mun ”piti” lähtä kaupungille sitte pelkissä legginseissä ja ylisuuressa villapaidassa ja tämä takki oli ainoa, joka passas niiden kanssa yhteen. Mutta musta tästä tulikin sitte tosi kiva asukokonaisuus, joten onni onnettomuudessa 🙂

3. Tein ensimmäistä kertaa elämässäni kinkkukiusausta kotona (koska Matias ei edelleenkään ollut paikalla) ja siitä tuli ehkä nyt mun lemppari arkiruoka, koska se oli niin helppo tehdä!

4. Paljon puhuttu viikonloppukahvikuppi! Parastahan viikonlopuissa on ehdottomasti se, että voi istua aamukahvilla vaikka kolme tuntia ja syödä samalla pullaa.

5. Kävin viime viikolla ensimmäistä kertaa Pienessä kamarissa  (vai Pienessäkamarissa?) ja siitä tuli ihan mun lempiliike saman tien. Ihana sympaattinen puoti, jossa on vaikka kuinka paljon kaikkia ihania pikkutavaroita!

6. Harjun portaat on osa meidän vakiolenkkireittiä ja pysähdyn varmaan joka toinen kerta nappaamaan kuvan sieltä. Musta on ihanaa, että täällä Jyväskylässä on useampikin paikka, mistä näkee tosi kauas tuollaista suoraa linjaa pitkin.

 

kollaasi1

1. Kissat ja joulukoristeet on vaan niin ❤

2. Huomasin, että mulla on Varjosta varmaan lähemmäs 30 kuvaa tältä viikolta ja Maunosta oli vaan 2 😀 Mutta se johtuu siitä, että Varjo hengailee meidän kanssa melkein jatkuvasti, kun taas Mauno vaan nukkuu suurimman osan ajasta ja senki se tekee makkarissa. Mutta joo, on meillä siis Maunokin vielä 😀

3. Joulufiilis tulee viimeistään siinä vaiheessa kun alkaa paketoimaan lahjoja, tänä vuonna lahjoja tuli hankittua 17:lle ihmiselle, joten paketoitavaa riittää!

Translated: This was a good week ❤

This entry was posted in: Oma elämä
Tagged with:

Kirjoittanut

Adventurer, food enthusiast, nature lover, sister and proud owner of a cat and a dog.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s