Ruokaohjeet
Comments 4

Maailman paras kasvisvuoka

(Scroll down for English version)

Tein tänään NIIN hyvää ruokaa, että ihan pakko jakaa tämä heti teillekin. Mulla oli nimittäin etsinnässä helppo ja maukas kasvisruoka ja bongasin tämän ohjeen täältä.

Kaapista ei tietenkään löytynyt kaikkia ainesosia, joten sovelsin ohjetta oman pääni mukaan ja tästä tuli oikeasti niin hyvää, että vaikka oli tarkoitus jättää tätä lounaaksi huomiselle, niin söinkin kaiken kerralla 😀

Ainoa huono puoli tässä ruoassa on se, että hyviä kuvia tästä ei saa kirveelläkään (eikä varsinkaan illalla huonosti valaistussa asunnossa), mutta älkää antako ulkonäön hämätä, sillä tämä maistui aivan enkeleiltä.

Eli saanko esitellä:

Maailman paras kasvisvuoka

1 suippopaprika
125g kirsikkatomaatteja (eli noin puoli rasiaa)
100g herkkusieniä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1/2 kesäkurpitsa
2 kourallista mustia oliiveja
puolikkaan sitruunan mehu
0,5dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
150g fetajuustoa (itse käytin yhden paketin Apetina snack Chilliä ja lisäksi maustamattomia salaattijuustokuutiota ja tuo chilin makuinen juusto toimi tässä ihan sairaan hyvin!)

Pilko vihannekset reiluiksi kuutioksi. Viipaloi oliivit ja siirrä kasvikset voideltuun uunivuokaan. Sekoita oliiviöljy ja mausteet keskenään ja kaada vihannesten päälle. Sekoita hyvin.

Paista 225 asteessa noin vartin verran ja lisää pinnalle juustot. Paista vielä noin 10-15 minuuttia.

Bon appétit!

Translated: I found the perfect vegetable casserole recipe today and I just have to share it with you guys right away. Of course I didn’t have all the ingredients so I modified the original recipe a little bit and it tasted really good!

The only downside here is that you can’t get a beautiful picture from it, but don’t let the looks fool you, it really tastes heavenly good!

So let me present:

The best vegetable casserole recipe in the world

1 sweet pepper
125g cherry tomatoes
1 onion
2 cloves of garlic
100g champignon mushrooms
1/2 zucchini
2 handfuls of black olives
half a lemon juice
0,5dl olive oil
salt
black pepper
150g cubed feta cheese (I used 50g natural and 100g chili flavored feta and the chili fits perfect to this)

Chop vegetables into fine cubes. Slice olives and transfer the vegetables into a baking dish. Mix olive oil and spices together and pour over the vegetables. Mix well.

Bake at 225°C for 15 minutes. Add cheese cubes to the surface and bake another 10-15 minutes.

Enjoy!

4 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s