Italia, Oma elämä
Comments 4

Kiitos Italia, olit ihana!

(Scroll down for English)

Kirjoitan tätä postausta perjantaiaamuna. Tänään on jäljellä siis enää yksi aamu Italiassa. Ja kun tämä kirjoitus julkaistaan, olemme jo matkalla kohti Suomea. Puoli vuotta kestänyt matka on siis päättymässä ihan näinä hetkinä.

Tunteeni ovat hyvin ristiriitaiset. Tiedän toistavani itseäni kun sanon, että tämä matka on ollut parasta mitä mulle on tapahtunut niin monesta eri syystä, etten voi edes luetella niitä tähän. Siksi tunnen palan nousevan kurkkuuni, kun vain ajattelenkin Suomeen palaamista. Tai ei minua niinkään sureta takaisin Suomeen palaaminen eikä edes tämän matkan loppuminen, vaan se, että joudun lähtemään pois täältä Pohjois-Italiasta. Koska tuntuu, että olisin voinut viettää täällä vielä ainakin toiset pari kuukautta, ehkä jopa puoli vuotta.

Otimme näistä viimeisistä viikoista kaiken irti. Kävimme Sveitsin puolella useampaankin kertaan (postausta tulossa vielä ainakin upeasta ajomatkasta, kun kävimme katsomassa Matterhornia) ja Genovassa, joka oli aivan erilainen kuin Verona tai Milano (ja tässä kohtaa herääkin kysymys, onkohan kaikki Italian suurkaupungit näin erilaisia keskenään?). Torstaina ajoimme Maggiorejärven ympäri, ihastelimme sen maisemia auringonlaskussa ja minä hyvästelin hiljaa mielessäni sitä vasten kohoavat vuoret. Tämän postauksen kuvat ovat muuten myös Maggiorejärveltä, kylläkin eri reissulta.

Tämän päivän kulutamme asunnon siivoamiseen ja pakkaamiseen. Käymme katsomassa myös lähistöllä olevaa vesiputousta, joka meinasi vahingossa jäädä näkemättä ja illalla aiomme valmistaa jotain herkullista ruokaa.

En oikein tiedä mitä muuta sanoa kuin kiitos Italia. Kiitos näistä kolmesta kuukaudesta, toivottavasti näemme pian uudestaan!

Translated: I had a hard time to find the right words even in Finnish so it’s nearly impossible to me to write anything down in English. Just know that it’s friday morning when I’m writing this down and when this goes public we’re on our way back to Finland. So the journey of half a year is about to end.

I feel sad but my mind is filled with wonderful memories. This journey has been the best thing that has happened to me for so many reasons that I can’t even list them here.

Thank you Italy for the last 3 months, hope to see you again soon!

This entry was posted in: Italia, Oma elämä
Tagged with:

Kirjoittanut

Adventurer, food enthusiast, nature lover, sister and proud owner of a cat and a dog.

4 Comments

    • Kiitos, onpa kiva kun kommentoit ❤️ Täytyy kyllä sanoa, että eihän tuo vesi/räntä/lumisade paljoa mieltä lämmittänyt, mutta onneksi on sentään lunta 😂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s