Oma elämä
Comments 6

Uusi blogi uudessa kodissa

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat! Olen Salla, pidin aiemmin aika matkapainotteista blogia Lilyssä ja nyt oli aika siirtyä uuteen kotiin hieman laajemmalla sisällöllä.

Olen aivan innoissani näistä uusista sivuista ja musta tuntuu, että täällä voin kirjoittaa jotenkin vapaammin ihan kaikesta (mikä kuulostaa hyvältä, koska yleinen ohjeistushan on, että blogiin kannattaa valita aihe ja sitten pysyä siinä :D).

Tämä ei ole matka-, muoti-, hyvinvointi-, ruoka- tai kauneusblogi. Täällä vilahtelee kaikkia noita aiheita jonkin verran (tai ei ehkä muoti, koska pukeudun pääsääntöisesti farkkuihin ja tennareihin — jotka kylläkin ovat aina muodissa), mutta pääsääntöisesti aion kertoa täällä ihan tavallisesta arjesta hyvine ja huonoine puolineen ja ennen kaikkea siitä, kuinka siitä arjesta voi tehdä hieman parempaa. Tavoitteenani on elää mahdollisimman onnellista arkea siten, että jokaiseen päivään mahtuu aavistus seikkailua.

Olen nyt pienellä ”tauolla” elämästäni ja häivyin puoleksi vuodeksi ulkomaille avopuolisoni ja lemmikkiemme kanssa (lemmikit ovat rakas Manu ”Mauno” -koira ja mielenvikainen Varjo ”Raivo” -kissa). Elämme nyt reissun viimeisiä kuukausia ja matkan aikana päätin ruveta tosissani tavoittelemaan unelmiani ja nyt Suomessa odottaakin uusi työpaikka uudessa kaupungissa. Blogissa tulee siis varmasti olemaan juttua myös uuteen kaupunkiin sopeutumisesta varsinkin näin hieman ujona ja introverttina ihmisenä.

Luen itse paljon blogeja ja parhaimmillaan blogit antavat minulle inspiraatiota, vertaistukea, viihdettä ja hyviä oivalluksia. Toivon, että tämä blogi antaa samaa myös teille.

Mutta, näistä sivuista vielä. Olen itse ihan supertyytyväinen sivuston ulkoasuun. Haettiin yksinkertaista ja hyvin minimalistista, tapansa mukaan lähti vähän käsistä, mutta eihän tämä muuten minulta näyttäisikään 🙂 Mitä mieltä olette? Onko sivustolla helppo navigoida, löytyykö kaikki tarpeellinen?

Sivua on helpointa seurata klikkaamalla aivan sivun alareunasta ”Seuraa We’re Not in Kansas Anymore” -painiketta, tai liittymällä sen alapuolelta sähköpostilistalle (jolloin saat aina sähköpostia kun uusi postaus ilmestyy) tai sitten Blogit.fi:ssä tai Bloglovinissa. Bloglovinin kanssa menin hieman kämmäämään ja uusi osoite ei ole vielä päivittynyt sinne, mutta se päivittynee ensi viikon alkupuolella. Jos seurasit blogiani jo aiemmin jommassakummassa palvelussa, sinun ei tarvitse tehdä mitään muutoksia osoitteen muuttumisen vuoksi. Minua kannattaa seurata myös Instagramissa, koska olen innokas (amatööri)valokuvaaja ja sieltä löytyy paljon sellaista kuvamateriaalia jota ei blogin puolella näy.

Ilmoitathan itsestäsi vaikka kommentoimalla tai tykkäämällä, ihanaa alkanutta viikonloppua ❤

 

6 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s