Oma elämä
Jätä kommentti

Koti-ikävä

Nyt kun täällä Italian lämmössä on satanut jo kaksi päivää vettä ja ilman lämpötila on pudonnut 10 astetta ja joka paikka näyttää harmaalta ja ankealta, valtasi mieleni jälleen koti-ikävä.

Joo, tiedän, että Suomessa on jo suunnilleen pakkasta ja siellä lähes koko kesä taisi ilmojen puolesta olla tällainen mitä täällä on nyt, mutta minä nyt olenkin tällainen kitisijä.

Koti-ikävä johtuu varmaan osittain myös siitä, että seuraamme piristi tällä viikolla poikaystäväni sisko, joka toi tullessaan Fazerin Salmiakki Mixin (jonka söimme jo), Vaasan Ruspaloja (josta söin puolet ja loput laitoin pakkaseen) ja Hyvää makumaasta-  ja Missä x -karkkipussit (jotka odottavat vielä hyllyllä avaamattomana pahan päivän varalle joka saattaa kylläkin olla jo tänään).

Nyt kun vieras on lähtenyt kotiin ja ilmat huononivat samaan aikaan (lucky for her), asunto tuntuu jotenkin tyhjältä ja kylmältä.

Ikävöin juuri nyt …

… ulukosaunaa. Ei siis ulkosaunaa, vaan nimenomaan oululaisittain ulukosaunaa. Jossa en ole muutenkaan käynyt vuosiin. Mutta nyt sinne siis olisi päästävä. Koska täällä on niin kylmää ja harmaata.

… kettukarkki-villasukkia. Jotka ovat lempparini ja jotka jätin Suomeen, koska ajattelin, että ei täällä ole tarvetta niille (lapaset sen sijaan otin mukaan, mutta ne olisivat nyt jo vähän liiottelua). Nämä villasukat ovat siksi parhaat että a. ne lämmittävät b. ne piristävät, koska väreinä on tietenkin se oranssi ja punainen ja eihän maailmassa nyt ole mitään sen coolimpaa kuin kettukarkki-villasukat.

… Eppu Normaalia, jota kuuntelen aina kun olen nostalgisella tuulella. Muistan nimittäin lapsuudestani, että isäni (tai siis iskä kuten meillä sanotaan) kuunteli sitä lähes jatkuvasti ja osaankin yhtyeen vanhemman tuotannon lähes kokonaan ulkoa.

(Tällä välin hain kuulokkeet ja laitoin Eppu Normaalin Spotifystä kuulumaan)

… siskoani, joka jaksaa tägäillä minua Facebookista kaikkiin arvontoihin (viimeksi sellaiseen, josta pystyy voittamaan koirankarvasta tehdyn villapaidan) ja jolle itse lähettelen kuvia tai videoita koirastani aina kun tulee ikävä.

Mutta ei mulla muuta, mukavaa viikonloppua ❤

Loppuu vielä korvamato olkaa hyvä:

Syyttömänä syntymään sattui hän

Tähän maahan pohjoiseen ja kylmään

Jossa jo esi-isät juovuksissa tottakai

Hakkasivat vaimot, lapset jos ne kiinni sai.

This entry was posted in: Oma elämä
Tagged with:

Kirjoittanut

Adventurer, food enthusiast, nature lover, sister and proud owner of a cat and a dog.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s